Wat doen wij?  
     
 

Ed Janssen heeft zich goed weten te specialiseren in tal van technische dienstverleningen. Zo zijn we naast de specialist in landbouwmechanisatie ook steeds bekwamer geworden in andere facetten van het mechanisatie vak.

Naast onze corebusiness van mechanisatie besteden we ook steeds meer aandacht aan het creëren van oplossingen als het gaat om speciale projecten. Wat u ook bedenkt, welke oplossing u ook zoekt? Wij denken graag mee en kunnen u overtuigen dat een oplossing soms zo eenvoudig kan zijn.

Ed Janssen is dealer van een aantal prominente merken in de agricultuur en bos- en park- onderhoudsmachines. In de loop der jaren hebben wij een breed scala aan mogelijkheden voor u weten op te bouwen. Maar altijd met het oogmerk, het beste product voor u, tegen een scherpe prijs en ongestoord tevreden gebruik.

Geen machine blijft draaien zonder goed onderhoud. Geen machine blijft verschoont van dat hij eens een keer hapert of defect raakt. Hij wordt immers intensief gebruikt. Ed Janssen beseft dat maar al te goed daarom doen wij er alles aan om uw investering te laten doen waarvoor hij aangaschaft is: Werken dus!

 
 
     
  Kanaalkade 73, 1756 AD 't Zand, Tel. 0224 - 59 18 18, fax 0224 - 59 33 17