Over ons  
     
 

Ruim 30 jaar geleden starten Ed Janssen zijn bedrijf in ’t Zand. Na enkele jaren van onstuimige groei werd het huidige pand aan de Kanaalkade gebouwd. Een volledig modern geoutilleerd complex waar niet alleen de verwerking van alle denkbare metaalproducten kan worden gerealiseerd maar waar ook voldoende ruimte is voor het onderhoud van kleine en grote machines.

Naast een ruime opslag van metaalprofielen en een magazijn voor onderdelen beschikt Ed Janssen ook over een eigen spuitcabine om onderdelen in de juiste kleur te brengen en beter te veredelen. Ook het machinepark van hoekbanken, afkortmachines en boorkolommen wordt regelmatig vernieuwd om de voortschrijdende techniek en vraag naar speciale verwerkingen het hoofd te bieden.

In de loop der jaren heeft Ed Janssen zich dusdanig ontpopt als probleemoplosser in de breedste zin des woord. Soms noemt men Ed Janssen zelf wel eens een tikkeltje eigenwijs maar kan heel goed werken als het gaat om anders te durven en oplossing gericht te willen denken. Wij maken van uw vraag ons probleem en dragen zorg voor uw oplossing.

 
 
     
  Kanaalkade 73, 1756 AD 't Zand, Tel. 0224 - 59 18 18, fax 0224 - 59 33 17